kilimanjaro2026.reismee.nl

Time to say kwaheri

Lieve lezers,

Dit Kilimanjaro avontuur is bijna voorbij. Ongeveer een jaar zijn we in voorbereiding geweest op allerlei manieren. Mentaal, fysiek, donaties ophalen voor de goede doelen, spullern an schaffen. Samen wandelen en kennismaken... Het heeft allemaal tot een prachtig resultaat geleid. Wat hebben we het goed gehad als team, echt wel bijzondere momenten met elkaar gehad en elkaar vastgehouden, bemoedigd en ook lekker lol gehad. De balans was heerlijk!

Er valt zo veel meer te vertellen over de reis... Ik heb nog niet eens de mooie avond beneoemd die we hadden met de vragen kaartjes van het spel Dieper met drie Kili gidsen. Diepere vragen (met premissie om te skippen) bracht veel openheid en puurheid, veel veiligheid. Hoe mooi als groep!

Daarnaast ook onze persoonlijke verhalen... Een reis om nooit te vergeten... Veel dankbaarheid inclusief verbrande lippen en neuzen door de reflectie van het zonlicht via de sneeuw op bijna 6 km hoogte... naweeen die we over een week weer vergeten zijn.

Bedankt voor het meelven en jullie reacties! En ook voor jullie donaties. Wij hebben kunnen zien en voelen wat voor een groot effect elke donatie heeft op de kids in Tanzania en ook in het project in Kenia. Asante sana!

Wil je op de hoogte gehouden van een Social Impact Journey naar Kenia of Kilimanjaro Charity Climb via stichting Aver? Let me know via [email protected]

Liefs van ons allemaal.

www.aver.nu

Rolinka

Gefeliciteerd met deze geweldige en impactvolle prestatie! Daar kunnen jullie mooi op terugblikken ❤️💪🏻